18.decembra sa uskutočnilo ďalšie online stretnutie Klubu Kĺbik. Tento krát to bola tvorivá dielňa Deti deťom s Miriam o Vianociach. Miriam pripravila predlohu a námety, čomu by sa mohli deti venovať. Rozposlala zoznam pomôcok, čo si majú deti (za pomoci rodičov pripraviť).

V deň D sme sa stretli podvečer v príjemnej predvianočnej atmosfére pri počítačoch prepojení aplikáciou. Po krátkom úvode sa všetci chytili do prác. Deťom pod rukami vznikali krásne postavičky a vianočné predmety, ktoré len umocňovali atmosféru.

Popri ručných prácach sme debatovali, kto už má doma vianočný stromček,  ako a čo už máme pripravené a čo nám ešte na Štedrovečerný stôl chýba. Naši kamaráti zo zahraničia nám prezradili, že sa tento rok chystajú počas sviatkov k rodine na Vianoce.

My na Slovensku sme sa tešili z prvého snehu a predĺžených prázdnin. Deti boli mimoriadne šikovné. O tom svedčia aj ich výtvory a usmiate tváričky.

Tvorivá dielňa sa mimoriadne vydarila, aj keď bola len online a spoločná hodina ubehla ako voda. Už teraz sa tešíme na skoré ďalšie stretnutie. A ak sa všetko podarí, tak v lete na prázdninový rekondično-integračný pobyt Klubu Kĺbik. Sledujte nás. Hneď ako to bude možné, bude vás informovať o ďalších plánoch.

DOVIDENIA, kamaráti Kĺbikári.

Foto: archív KK