Ponúkame vám záznam z online vysielania vzdelávacieho webinára Univerzity Reumy s detským reumatológom docentom Dallosom, ktorý sme pripravili ako besedu bez bieleho plášťa.

V archíve Univerzity Reumy na www.mojareuma.sk nájdete celý archív webinárov, ktoré sa konali v roku 2021.

Liga proti reumatizmu zorganizovala pri príležitosti Svetového dňa reumatizmu 2021 sériu online vysielaní. Záznamy z týchto programov si tiež môžete pozrieť v archíve  https://www.mojareuma.sk/category/webinare-a-edukacne-videa/svetovy-den-reumatizmu-2021/

Pozvánka Univerzita Reumy #17

Program:

  1. MUDr. Tomáš Dallos, PhD. s témou Juvenilná idiopatická artritída a prechod do dospelosti, lebo dozrel čas začať riešiť ako prechádzajú pacienti zo starostlivosti detských reumatológov do starostlivosti reumatológov pre dospelých. Mladí pacienti by mali byť o téme informovaní, aby aj tejto otázke začali venovať pozornosť a vedeli, čo ich v dospelosti čaká a čo majú žiadať. 
  1. Emília Miklošková s témou Reuma a srdcovocievne ochorenia, pretože najčastejšou príčinou predčasného úmrtia pri reumatoidnej artritíde sú srdcovo-cievne ochorenia.

Ak máte otázky, napíšte nám ich na liga@mojareuma.sk .  

Pripojte sa k nám na Fb Moja reuma alebo priamo na www.mojareuma.sk , kde neskôr nájdete aj záznam zo živého vysielania.

Nezabudnite si krátkym dotazníkovým testom overiť svoje vedomosti k pripravenej téme pred aj po absolvovaní webinára. Sami si takto môžete bezprostredne zistiť, čo ste si z odprezentovanej témy zapamätali.

Link na test: https://forms.gle/4BMh8jYxbiHjdXUM6

LPRe SR