Klub Kĺbik vznikol za účelom pomoci a podpory rodín, kde im dieťa ochorelo na juvenilnú idiopatickú artritídu (JIA) alebo iné reumatické ochorenia.
Klub Kĺbik je súčasťou Ligy proti reumatizmu na Slovensku. Pomáha malým pacientom aj ich rodinám, aby im reuma nezobrala detstvo. Organizujeme pre nich rekondično-integračné pobyty, rôzne stretnutia, pripravujeme zaujímavé publikácie a prednášky. Vytvárame podmienky, aby si rodičia a rodiny boli navzájom oporou a pomáhali si radou či povzbudením. Toto sa nám darí už viac ako 22 rokov, spoznali sme stovky príbehov, ktoré aj vďaka Klubu Kĺbik mohli riešiť svoj najväčší problém.
Pomôžte nám a darujte svoje 2 % pre Klub Kĺbik.
Stačí ak uvediete do správneho formulára tieto údaje a odovzdáte to do konca apríla na vašom daňovom úrade.
Ďakujeme! 💙
Názov: Liga proti reumatizmu – Klub Kĺbik
Forma: Občianske združenie
IČO: 318221420007
Adresa: Nábrežie Ivana Krasku 4
Mesto: Piešťany
PSČ: 921 01

Klub Kĺbik pomáha deťom a ich rodičom, keď dieťa ochorenie na reumatickú diagnózu, najčastejšie juvenilnú idiopatickú artritídu. Neoddeliteľnou súčasťou Klubu Kĺbik je celá rodina malého reumatika, súrodenci a rodinní príslušníci malých pacientov. Pripravujeme pre VÁS spoločné stretnutia, edukačné podujatia, projekty, pobyty, publikačná činnosť a rôzne zábavné aktivity. Činnosť KK má pozitívny vplyv na vzťahy v rodine a pomáhame VÁM zvládnuť neľahké životné situácie. Sme tu s vami a pre vás. Ak ste sa v týchto vetách našli, ste na správnej adrese.
Ďakujeme, že na nás myslíte pri poukázaní asignovanej dane za rok 2019. Vy pomáhate nám, my pomôžeme VÁM 💙
(Prosím, informujte o nás vaši priateľov, známych a hlavne rodinu).
Ďakujeme!
Klub Kĺbik